søndag 30. oktober 2011

Rally lydighet 21.-23. oktober

Denne helga skulle Rally lydighet prøves. Takket være at Birgit dro i gang et kurs i Rally lydighet med Irene Rogstad Heggen som instruktør, fikk vi denne muligheten.

Kurset startet fredag kveld med teori. Der lærte vi at Rally egentlig betyr "orientering". Bana består av skilter som viser øvelser og veien videre. Det er dommeren som bestemmer banen, derfor er det alltid ulike baner. I konkurranser jobber ekvipasjen selvstendig uten kommandoer fra dommer.

På lørdag satte vi opp en bane med kun 10 klasse 1 øvelser. Her fikk Irene se hvilket nivå vi kursdeltagerne lå på. Etterpå satte vi opp en klasse 1 bane med 18 øvelser. Chanel og jeg går bane 3:
På søndag fikk vi prøve oss på klasse 2 øvelser også. Vi briefet banen før vi skulle gå den med hund. Det ble mye latter og moro. Vi var en utrolig fin gjeng sammen på kurs. Mye humor :-) Morsomt å bli kjent med så mange hyggelige mennesker. Her briefer vi bana:Den siste bana vi satte opp etter lunsj på søndag ble "konkurransebana" vår. Her hadde hverken Chanel eller jeg fokuset, men Birgit og Ascot hadde det. De vant konkurransen med med 197 poeng av 200 mulige. Hadde dette vært offentlig hadde de fått direkte opprykk til klasse 2. Mens Chanel og jeg klarte oss greit gjennom de 4 første øvelsene, for så å rote det til videre. Våre 4 "gode" poster:

Kursgjengen denne morsomme helga :-)

Fra venstre: Anne, Wenche, Kari Helene, Trine, Irene
Foran: Initiativtakeren Birgit
(Laila var ikke tilstede på søndag)

Blide Irene - vår dyktige instruktør.

Chanel fikk også prøvd seg på å hoppe over 2 hindere, noe som kommer i klasse 3.

Bilder av Chanel og meg i løpet av helga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar