lørdag 14. august 2010

Rundering 14. august

I dag har Chanel og jeg vært med Wenche med Tim, og Lene med Mira og Rex uti skogen. Vi har hatt noen fine økter med "flying". Rex har skjønt at det lønner seg å være ute hos figurantene. Neste gang kan vi nok prøve å gå framover i terrenget med han. Tim viser bare nok en gang at flying er noe han elsker. Under siste økta "fløy" han over bekken uten en gang å tenke på et bad :-) Mira hadde kjempefart som alltid, og passerte inntil Lene mot neste figurant.

Chanel hadde noen passeringer under første økta som var litt for langt unna meg, men under runde 2 var passeringene slik de skal være :-) Wenche opplevde hva slags "matvrak" Chanel kan være, halve boksen med "godbit" gikk i et jafs. Ikke noe problem med "suget" ut til figurantene her nei.

Tidligere i sommer startet jeg opp innlæringen av meldingsbiten, og var nysgjerrig på om det kunne funke uti skogen. Lærdommen i dag: det må sitte skikkelig inne før vi tar det med ut i skogen! Vi må trene dette mer et annet sted før vi fletter det inn. Her må det bare trenes videre.

Takk for en fin dag Wenche og Lene, håper vi kan gjenta det snart!

5 kommentarer:

 1. Så fint å lese om den flotte runderingsøkten vi hadde på lørdag Anne! Det skal bli morsomt å følge dere: D Gratulerer med nyåpnet blogg! : )

  SvarSlett
 2. Takk for det Wenche. Godt å ha gårsdagen og leve på, etter en heller "slapp" dag i dag.

  SvarSlett
 3. Tenker de var ganske så slitne etter gårsdagen. Håper vi kan få til ei runderingsøkt i uka framover, før snøen setter en stopper: )

  SvarSlett
 4. Heisann Anne!

  Gratulerer med flott blogg!!!

  Det var så koselig å treffe på dere i skogen den dagen dere trente spor. Moro at dere er så flinke til å trene!

  Stor hilsen fra Vivian

  SvarSlett
 5. Hei Vivian!

  Takk for det :-)

  Vi har savnet deg Vivian, det var veldig hyggelig å møte deg. Håper vi kan få til noen treninger sammen igjen!!!

  Klem fra Anne

  SvarSlett