søndag 5. oktober 2014

Første cup kveld i Smeller etter at Norsk Smellerklubb ble stiftet ble arrangert mandag 30. juni!

Første cup kveld i øvelse 1 - banesøk i Smeller etter at Norsk Smellerklubb ble stiftet, ble arrangert av bruksgruppa i HOHK mandag 30. juni. Vi var med å skrive historie:-)

Takk til alle som var med og gjorde dette til en så fin kveld!



Vi avsluttet sesongen før sommerferien med konkurranse i banesøk. Vi gjennomførte konkurransen med 7 ekvipasjer, hvor 2 av dem var dommerne; Tone og meg. Vi var ikke med på resultatlista, men vi fikk prøvd oss som både tekniske arrangører, førere av testhund, dommere og deltagende ekvipasjer. Kristin var ringsekretær, og Lillan og Randi tok seg av kaffe, brus og kaker innimellom slaga. Noen hadde allerede reist på ferie, så det må vi huske på til neste år. Vi får arrangere denne kvelden 1 uke tidligere slik at vi unngår kollisjon med ferie.

Vi hadde til og med en deltager som kom helt fra Hønefoss, noe vi synes var veldig stas. Hyggelig å møte Anne Kristin Formodalen med Lagottoen Pia på 7 måneder.

Alle deltagerne fikk tilbud om å bli filmet, en film de fikk tilsendt etter noen dager.

Her er filmen av Chanel og meg:



Denne kvelden ga oss inspirasjon til å arrangere flere slike cup kvelder utover høsten og vinteren, men før det vil Tone og jeg holde kurs i de andre øvelsene i klasse 1 i Smeller;
  • øvelse 2 - søk på 16 kasser,
  • øvelse 3 - søk i rom, og
  • øvelse 4 - søk på kjøretøy,
slik at vi kan fullføre hele klasse 1 gjennom cupen.

Vi gleder oss :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar